Pages

Ad's

Tuesday, November 23, 2010

10 tanda kamu dilamun CINTA



Hah...dup dap dup dap lagikk...

1) Kamu sering tersenyum apabila teringatkan si dia...(pandai2 la kaver) kes cmni ming xpna lak terkantoi...kikiki...ada gak senyum sorg...

2) Kamu akan pastikan telefon bimbit sentiasa berada di tangan walau ke mana kamu pergi....

3) Kamu akan pantas menjawab panggilan telefon atau sms...hehe...sebab menganggap suda tentu panggilan dari si dia (kes ternanti-nanti)...resah menanti panggilan...

4) Bercakap dengan nada yang lembut (mainly awl2 cmni lerr) atau pun bagi yang agak brutal ni ada cara lain agak kasar tapi penuh makna...brutal pun ada perasaan jugak beb...

5) Jantung kamu berdenyut kencang....apabila ternampak si dia didepan mata...tgk bumbung rumah pun jadi lahh...

6) heh part ni yang betul2...sebelum ni susa sangat nk mengingati number tipun sesapa...sekarang da bijak dalam angka...dan sekaligus teknik mengingati/menghafal di "apply" kan...=)

7) Semakin gemar mendengar lagu2 cinta...bila agak kuciwa (ada apa dengan cinta...)

8) Lebey pandai bergaya untuk nampak menawan...dress up n make up( jangan keterlaluan)

9) Topik yang acapkali diutarakan bila berbual adalah berkenaan kesihatan,kekeluargaan,minat...awk sihat?
family awk sihat x? hehe...makanan fav u apa ya...(bajet nk masak kan le...(rujuk buku resipi) hehe

10) Gabung nama...cewah...sweet g2...

 Uit uitt senyum sorang nampak...LOL

7 comments:

aima in luv said...

yeahhhh semua nie penah alami... hehe
sangat berdebar & mcm xsenang duduk je..
^_^

pandapolarbear said...

oooww aima...dalam ati ada taman yeee...hehe..=) experience is a gud teacher...=)

noraliza said...

sgt2 betul;p lagi2 bile men msg senyum sowng;p haha~

ManjaIxora said...

ahaks.. sumer gerenti pernah mengalaminyer.. sesuatu yg indah dan kelakar.. bila kenang2 balik mmg gelak sendiri lah.. hahaha

pandapolarbear said...

noraliza: tawu xper...sangat indah...

manja: yea...btul tu awk...malu sendiri la...hehhe...

tulang oren said...

ye dok?..hhh

pandapolarbear said...

ye to yo lahhh