Pages

Ad's

Thursday, November 18, 2010

Royalti? Oh No...(^^,)

HEhee...

Tak tahulah nak cakap bagaimana perasaan ku yang perasan ketika itu...pabila melihat...bukan xtahu...tetapi xpnah amik taw pun...sila lihat...pic yang kat atas tu dengan yang kat bawah tu...

Itu pun setelah diberitahu oleh seorang kenalanku...jejaka bernama Al-Hafiz (ala2 nama aku)...perlukah claim royalti?? hehe...daydream




Akan tetapi yang sama tang rambut jerr..haish posing pun lebey kurang daa...

mata aku SSsepet...
Dier memiliki sepasang mata yang bulat...hehehe...so cute...




       
 Hah suka je aku time tu...umo ketika ini 5 tahun <so n so>...

10 comments:

norh said...

awak lebih cute la compare dgn kartun tu..he he

pandapolarbear said...

whoops malu shaye...heh...tikiu...=) appreciate dat...

aima in luv said...

haha
so cute....

pandapolarbear said...

aima...oink oink...=P

Mila said...

Cute sangat.. kalaulah Mila ada ank gurl... :)

noor said...

cute lah rambut ikat camtuh

pandapolarbear said...

mila: tikiu...amiin...insyaallah nnti ada la rezeki tu...hihi
noor: yeke...itu dlu2 kan..skng xcute la kalo ming wat rambut g2...hhehe

deefaLya~ said...

comelnyeeee. suka tgk senyuman tuh. btw, following youuu. =)

pandapolarbear said...

tikiu ya kamuu..=)

deefaLya~ said...

hihi.sama2. =P