Pages

Ad's

Tuesday, February 1, 2011

Uik...benci3x nama Belog xubah macam kanak2 riang!!!


Duhh...
Da lama xupdate blog...
sebenarnya lebey suka baca en3 rakan blogger lagik dari update blog sendiri (gud confession kowtt)...bukan apa mmg xpandai sgt nk story mory nih...serahkan pada yang pakar~~

Umo dah hampir "24 "tawun dis year...tapi....

source: from GOOGLE

TGK PIC KAT ATAS TU...

y?
.........................................................................
tp cmna nk wat kalo ubah URL tu of course ada benda yang akan ilang...tak apa...nekad nk trus guna the same URL sampai bila2...
mana taknya..siap letak nama MING lagik...ya dak? 
obses ngan cerita WONDERPET okey....tersedar dari lamunan...tapi xsalah...zaman ak kecik daulu mana ada cerita camni...

Even jarang tgk tv tapi layan jugak cta katun ni sesekali lalu kat depan tv...
bak kata peribahasa melayu (not yet sit down already.....apa eh omputeh kata berlunjur ni?) sng ckp BELUM DUDUK SUDAH BERLUNJUR...^^,

yakni yang bermaksud...belum lagik

dapat sesuatu yang dikehendaki/diinginkan, 

terlebih daulu sarunuk nya bha...


tapi bukan ada perkaitan pun ngan peribahasa ni pun...

yang ak maksudkan ialah yela lalu kat depan tv nampak cta 

ni...

memula masih lagi still 

standing...

pastu semakin dekat ngn tv pastu terus berlunjur...

macam nk masuk dalam tv

agak2 la kan...

sure ada yang pnah alami perasaan sedemikian bukan???
Pic source: Google

Haaa tu la contoh berlunjur yang ak maksudkan cam baby

pakai bju kunin tu...(tgk tang kaki tu) 

sila abaikan part teriak aka nangis tu hehe...

depa budak2 mmg keja nangis...mungkin sebab xdapat nk 

tgk cta wonderpet...=)

Bukan apa tulih en3 ni pun sebenaqnya nak habaq mai kat hampa smua...bukan apa nnti org duk kata pasai kita payah pulak kan...sebelum apa2 terjadi baik xplain awai2...(tudiaa kaw2 kedah)...harap2 paham la naa..che xqajin aka malaih nk translate

7 comments:

A.s.t.i.n.a said...

haihhh kanak2 riang sungguh ...

Pandapolarbear aka Ming... said...

hai astina...hehe...awk xcm ni ke...=P

URY said...

Tak kisah... mcm kanak2 ring pun..
Asyik nak dewasa je, letih jugak... nak juga kekadang tu jd kanak2... hehe

Pandapolarbear aka Ming... said...

URY: btul3...=)hehe...ada geng...

sissyira said...

salam pagi sabtu =)

zaman kanak-kanak adalah zaman yang paling indah...

ziarah rakan yang saya follow =)

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ wonderpets mmg comel.. ^_^

ming aka jia said...

sisyira: salam ahad...btul3...hehe tapi skng da beso...hehhe...thanks ya awk...=) u r so cool =)

nusana: hehe dun deny dat...awk pun da tentu cumil...=) u r so hot...=)