Pages

Ad's

Friday, March 4, 2011

Jejaka berisi/gempal lebih SETIA???


La la laa...
Blogwalking today i found this...

is it true??? suratan or incoincidence??

Okay come on 
lets check it out!

Jangan mudah merasa rendah diri jika kamu 
termasuk dalam kategori
 LELAKI bertubuh "gempal"..
ckp gemuk kang terasa ati pulak...hihi..chill ok!

Nak tahu kenapa
~?~
 Ini adalah kerana kebanyakan lelaki yang memiliki badan agak berisi, gempal, atau gemuk dikatakan lebih SETIA jika dibandingkan dengan lelaki berbadan kurus & sederhana.
no heart feeling ya

read more 
Ia dibuktikan berdasarkan kajian yang dibuat oleh 
sebuah pertubuhan di Jerman baru-baru ini.
JERMAN okay 
and
What about Malaysian??

In addition one more thing personally bagi saya mereka-mereka ni cute gi2...nomey2 ...=) 
and wutsoeverlah...

So jejaka out there chill ya
Frankly speaking i like BEAR damn much...undeniable...hihi...
2 gud 2 b true! 
-abaikan-

ok proceed

Tapi kepada yg slim tu jangan la kecik ati...
anda kelihatan menarik

I believe that, semua orang ada keistimewaan tersendiri...
Bukan apa mostly kita akan rasa rendah diri bila ada kekurangan yang acapkali di perbualkan...jadi isu sensasi/hot issue...

same goes to me
but then we have to realize yang ia adalah
~Realiti kehidupan~
.
..
...
"Human Nature"
.
..
...
Manfaatkan life masing2 dgn gaya hidup yang positif
xkisah lah bagi yang berisi mahupun yang slim anda tetap perlu menjaga kesihatan 
dan 

Haaa kalau anda nak dapatkan further information silalah ke Belog 

Akhir kata jangan jadikan kekurangan anda sebagai penghalang untuk anda terus melangkah setapak ke hadapan

Be yourself and ubahlah apa yang perlu (positif)
n remember not to pointing or blame others

no one perfect unless we TRY to change it to be better
cintailah pasangan anda seadanya

~Terima kasih~

2 comments:

deqlis said...

singgah malam..

hmm tak semua jugak yg berisi+gempal nie setia...ada gak yg kurus2x setia.. yg sebenarnya ada kaitan juga dgn tahap imannya, niatnya dan pegangannya dlm sesuatu persahabatan..:-)

Im Jia aka Ming said...

btul3...stuju tu..ada betulnya....tu la..nnti yang slim terasa lak kan...hehehe...nawaitu penting...=)