Pages

Ad's

Sunday, December 11, 2011

Demam Ombak Rindu

Hai sekian lama x aktif dalam dunia blogging now im back...
bila dah mula keja memang xsempat pun nk bukak blog...
cuma jadi silent reader sahaja...
n for sure la just choose informative info from YOUR blog =) 
Alhamdulillah syukur...masih lagi punya ruang untuk kembali ke dunia blogging...
n hopefully everything will goes smooth now n later on...
And from my observation dah banyak blogger buat blog review 
berkaitan dengan filem yang tgh hot sekarang OMBAK RINDU of course...
n i feel very excited to watch that movie...n im done..=) best jugak la...
punyalah menghayati filem tu...
ceaa rasa macam diri sendiri lak yang pegang watak tu...
but then ada lak gangguan dari audience lain...
hehehe..selaku pengarah tambahan....ter "over" emosi nya..haha...
n she makes me giggle...n i thought it just me...same goes to my buddies...
n serentak both of us pusing ke belakang..bajet sbg tanda amaran la he he he
then the audience gave us a big GRIN...xjadi la pulak nk bertukaRRR
dalam kesamaran masih jelas kelihatan wajahnya
haha...macam2 hal..mujurlah kitorang ni sporting...ceaa 
kalo x sure pengarah tambahan tu kena marah ngn kami kami ni..
so the moral value is plz respect others...
kalau ya pun ter emosi ke apa jangan la ckp kuat2...
i feel like wanna concentrate on her story only dat time...hehe
for me its okay i can still consider...but respect others lah kan... 
ini bukan FILM REVIEW tetapi audience review...(=

For those yang baru nak tonton filem ombak rindu  
HAPPY WATCHING....=)

5 comments:

~SYAZ~ said...

hehehe..
saya sampai tengok 2 kali kot ombak rindu ni kat wayang..
suka sangat :D

Jia Nur Fizza said...

waww awk...2 kali tuu...=) saya pun nk g tgk lg

MamaEma said...

tak sabar kuar kat tv..huhuhu

Jia Nur Fizza said...

MamaEma---btul3..bila kuar kat tv tu yang syok...enjoy ckit..=)

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya! terimakasih ...